WHAMISA – Koreansk hudvård med fermenteringsteknologi

Whamisa-organic

WHAMISA är ett innovativt koreanskt hudvårdsmärke, så kallat K-beauty. Koreaner är allmänt kända som extremt kräsna när det kommer till val av hudvård, där hudvård alltid är nummer ett och smink nummer två. Hudvårdsmärket har därför tagit världen med storm under den senaste tiden, då produkterna består av dess unika fermenteringsteknologi samt baseras på många år av forskning inom fördelarna med ekologiska råvaror.

Whamisa förändrar skönhetsbranschen med sina idérika och effektiva ingredienser när det kommer till ekologisk hudvård. Något som även visas tydligt i deras layering-teknik. Syftet är att maximera hudens fukt med stora doser av näring genom att applicera produkterna från de allra tunnaste till de tjockaste. Detta görs med att lätt trycka och klappa in produkterna i ansiktet. En revolutionerande hudvårdsrutin som kommer lämna din hy full av ny energi och lyster!

WHAMISA LAYERING-TEKNIK I 9 STEG

Appliceras i följande ordning

  1. Tvåstegs ansiktsrengöring: Få bort alla orenheter från huden som från bland annat smink och yttre miljöfaktorer. Dessutom arbetar de med en tvåstegs ansiktsrengöring, där du exempelvis först tvättar av allt smink och därefter tvättar igen för att säkerställa att huden är ren.
  2. Finger Peeling Mitt: En skonsam samt näringsgivande peeling som enkelt avlägsnar döda hudceller. Minskar tilltäppta porer samtidigt som det ökar blodcirkulationen. Dessutom kommer peelingen i en smidig liten bomulls-handske som du använder vid applicering.
  3. Ansiktsvatten: Uppfriskande och tillåter fukten och de aktiva ämnena sugas in djupare i huden.
  4. Sheetmask: Utöver den dagliga hudvårdsrutinen används sheetmasks för att ge huden en extra energi- och näringsboost. Dessa används 2-3 gånger i veckan eller vid behov. 
  5. Specialprodukter: Applicering av exempelvis läppbalsam eller ögonkräm.
  6. Lotion/Cream: Dags att förse huden med näring och fukt! Appliceras lätt med fingertopparna.
  7. Ansiktsolja: Bygger upp hudens naturliga barriär och håller fukten inkapslad samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. 
  8. Solkräm/BB-cream: Ser till att hålla den känsliga huden i ansiktet skyddad mot solens UVA/UVB-strålar.
  9. Face Mist: Sprayas på vid behov under dagen, vilket ger omedelbart lyster samtidigt som den skyddar huden från miljörelaterade stressfaktorer.

FERMENTERADE INGREDIENSER AV RÖTTER, FRÖN, BLOMMOR & FRUKT

Om du inte har hört talats om fermenterad hudvård innan så är det dags att haka på och utnyttja alla dess fördelar. Whamisa är inte rädda för att exprimentera och har med forskning utvecklat en unik fermenteringsteknologi som de tillämpar på alla deras produkter. Fermentering betyder med andra ord att råvarorna får jäsa, vilket spjälkar upp dess beståndsdelar bättre. Innehållet går alltså igenom en mjölksyrejäsningsprocess, där det uppstår mjölksyror, aminosyror, antioxidanter och peptider. Det gör att huden lättare kan absorbera innehållet. Dessutom balanserar det hudens pH-värde samtidigt som de fermenterade ingredienserna stärker och slätar ut huden.

Fermenteringen förlänger även produkternas hållbarhet utan konstgjorda konserveringsmedel och ger dem en unik god doft. Alla produkterna grundar sig i extrakt från rötter, frön, blommor samt frukter, vilket gör dem helt vattenfria.

CERTIFIERAD NATURLIG & EKOLOGISK AV BDIH

Whamisa är BDIH-certifierat. Produkter märkta med BDIH-certifiering garanterar användning av naturliga råvaror. Till exempel plantoljor, fett, vax och ört extrakt och aromatiska material från kontrollerade biologiska ursprungskällor. Dessutom för att kunna godkänna användningen av några godkända material spelar den ekologiska påverkan på jorden också en roll för certifieringen.

bdih_logo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *