Great Earth C-Vitamin Complex & Super Zink för ny kraft!

C-vitamin-complex-Super-zink-Great-Earth

Får du ofta influensa eller utdragna förkylningar? Känner du en växande stress och lider av hormonella obalanser som ger oönskade hudproblem? Då har du kommit alldeles rätt! C-vitamin Complex och Super Zink från Great Earth är båda viktiga kosttillskott som du bör införa i din vardag för att bli kvitt dessa besvär. Båda kosttillskotten verkar starkt för immunförsvaret, hormonerna samt ger dig en strålande fin hy. Nu får du dessutom Super Zink på köpet när du handlar C-vitamin Complex från Great Earth! (Erbjudandet gäller till 7 juni 2020)

C-vitamin Complex ger en trött kropp ny energi

C-vitamin är en livsnödvändig antioxidant som vår kropp inte kan producera själv. Det gör oss beroende av vitaminen via kosten. Utan C-vitamin har vi lättare att skapa oxidativ stress, vilket utsöndrar fria radikaler i vår kropp. Det leder till skada i våra celler, nedsatt immunförsvar samt gör oss mer benägna för att bli sjuka. Dessutom snabbar det på nedbrytning av kollagen, vilket i sin tur kan resultera i matt, trött och livlös hud. Hög stress under en lång tid leder också vanligen till binjuretrötthet. Vid för mycket stress urlakas binjurarna av stresshormonet kortisol. Det gör att du känner dig konstant trött, får svårt att komma upp på morgonen samt upplever ett ökat behov efter sötsaker och salt. Många tror att det är normalt att känna starkare sötsug under eftermiddagen och närmare kvällen. Om du känner igen dig så är det en stark indikation på binjuretrötthet och att din kropp behöver mer C-vitamin.

I grunden handlar självklart allting om din aktuella livssituation, då en stressande vardag varken är hållbart eller nyttigt för din hälsa. Däremot förstår vi att en drastisk förändring kan kännas omöjlig och utmattande av bara tanken när din kropp redan är uttömd på energi. Att ge din kropp den energi som behövs är därför det bästa för att du ska orka göra alla nödvändiga livsstilsförändringar. Det är även där C-vitamin ger sin största effekt, då det är en av de absolut viktigaste vitaminerna vid stress, utmattning och dåligt immunförsvar.

Super Zink är räddaren i nöden vid hormonell obalans samt hudproblem som akne & eksem

Vid hög stress och sjukdom utsöndrar du också extra mycket zink, vilket ger ett ökat behov. Zink är den mineral som är svårast för kroppen att ta upp från kosten samtidigt som det är en av den viktigaste för oss. Zinkbrist är därför ett vanligt tillstånd idag, vilket gör att många lider av oönskade besvär helt i onödan. Speciellt om du har hudproblem som akne, bölder, eksem och psoriasis. Den vanligaste symtomen på zinkbrist är just hudförändringar, då en femtedel av allt zink finns i din hud. 

Hormonella obalanser är också starkt kopplat till stress samt zinkbrist. Lider du av PMS, utebliven ägglossning eller kraftig mensvärk kan det vara ett tydligt tecken på låga zinknivåer. Omsättningen i äggstockar och testiklar är starkt beroende av zink för att fungera. Därför är zink en väsentlig mineral för att behålla normal fertilitet och reproduktion hos både kvinnor och män. Då kroppen inte heller kan lagra ett eventuellt förråd av zink, så är det viktigt att införa ett kosttillskott dagligen av bra kvalité.

Great Earths effektfulla och smarta kosttillskott

Både C-vitamin Complex och Super Zink från Great Earth sticker ut i från övriga kosttillskott, då båda har smarta upptagningssystem. C-vitamin Complex har Great Earths effektfulla time release-system. Det gör att C-vitaminet utsöndras gradvis under åtta timmar, vilket gör det mer lättupptagligt. Tabletterna har också samma pH-värde som vatten och kroppens celler kan direkt uppta och tillgodogöra sig vitaminen. Den är även helt fri från syra, vilket gör den extra skonsam för magen. Med sitt innehåll av 1000mg C-vitamin per dos är den extra kraftfull och ger dig en stor dos av C-vitamin gjord på naturliga citrusfrukter.

Super Zink är även speciell i sin formula, då den har Great Earths transportsystem Portamins. Portamins består av lättlösliga och lättupptagliga mineralföreningar som gör att din kropp kan tillgodose mineralens alla hälsofördelar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *