Nyhet från Great Earth

Great Earth

Frågor till Marknadschefen på Great Earth Viktor Jalkler

Varför är denna produkt så bra?  

Bedtime är till för dig som önskar en bättre sömn för att ge kroppen och hjärnan en chans att återhämta sig bättre. Den innehåller noga utvalda mineraler, vitaminer och örter för att hjälpa din avslappning och få en god natts sömn. Vi har även tillsatt svartpepparextrakt för att maximera kroppens upptagningsförmågan av näringsämnena.

Varför har ni tagit fram just denna produkt?

Allt fler människor upplever att de är stressade i sin vardag. En för stor mängd stress under för lång tid kan leda till sämre sömn., detta kan i sin tur ge stressrelaterade symtom såsom sämre koncentrationssvårigheter och svängande humör. Bedtime ger dig bättre förutsättningar till att få en bra sömn och på så vis har kroppen och hjärnan en större chans att återhämta sig.

Vad står Great Earth för?

Great Earth hjälper dig att vakna upp varje morgon fylld av energi och kraft. En bra kost och en fysiskt aktiv vardag lägger alltid grunden för en god hälsa. Näringstillskott är ett tacksamt komplement. Rätt använt kan det både hjälpa till att förebygga vanliga näringsbrister och bidra till en högre livskvalitet. Du kan lita på att vi kan allt om näringstillskott.

Grattis Great Earth till ännu en fin produkt till sortimentet. Det firar vi med ett lanseringserbjudande på 20%

-15%

Ashwagandha

Bedtime

299.00 kr 254.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *