HEMMAGJORDA BOUNTY MED “NUTELLA”

Vi är så nöjda med hasselnöt-/chokladkrämen vi säljer på Welloteket! Går att använda till SÅ mycket och är som en nyttigare version av Nutella. Går hem hos alla som testat den, prova ni med!

Recept & bild: @thelittleblogofvegan

NI BEHÖVER:
200g kokosflingor
320 gr kondenserad kokosmjölk
40 g hasselnötter
140 g ”nutella”
200 g vegansk choklad
1 tsk kokosolja

GÖR SÅHÄR: Blanda kokosflingor och kokosmjölk i en stor skål tills det är en klibbig, väl blandad massa. Smörj en fyrkantig bakform och pressa denna mix i den. Pressa sedan ner hasselnötterna i kokosmassan. Smeta ett lager av chokladkrämen på kokosbasen och ställ formen i frysen 1-2h. Smält chokladen och kokosoljan och när basen i frysen stelnat helt skär du upp dem i bars, doppar i chokladen och lägg på en bakplåt. Toppa dem med mer hasselnötter och ringlad choklad och ställ sedan i frysen igen ca 10 min. Färdiga att avnjutas 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *