SUPERSTART PÅ DAGEN MED DESSA HÄLSOSAMMA GOLDEN PANCAKES

Dessa pannkakor har fått en mer gyllene ton tack vare gurkmeja. Blanda ner lite pulver ni med och ta del av alla dess hälsofördelar, som antiinflammatoriska egenskaper, hjälper matsmältningen och att detoxa kroppen, reglerar blodcirkulationen och massa mer 🙂

Ni hittar gurkmeja och andra produkter som behövs här nedan.

Recept & bild: @earthlingsasha

DU BEHÖVER:
1,1 dl havregryn
1,1 dl quinoaflingor
1 msk chiafrön
0,8 msk gurkmejapulver
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
1,1 dl äppelmos eller mosad banan
1 msk äppelcidervinäger
1,8 dl soyamjölk 

GÖR SÅHÄR: mixa de torra ingredienserna i en matberedare tills havregrynen och quinoaflingorna blivit ett fint mjöl. Tillsätt då resten av ingredienserna och blanda väl. Stek på medelhög värme 5-7 min (eller tills de blivit gyllene och små bubblor uppstår). Vänd och stek på andra sidan. Servera med dina favorittillbehör, som frukter, sirap eller frön. Perfekt helgfrukost!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *