MINI-CHEESECAKES MED CHOKLAD OCH HASSELNÖTTER

Hur goda ser inte de här rawkakor ut? Mums, vi vill smaka direkt! Om ni vill spara tid så kan ni prova vår färdiga hasselnötskräm istället för att göra egen. Väldigt god och väldigt poppis hos våra kunder 🙂

Recept & bild: @healthyfrenchwife

DU BEHÖVER:
(basen)
1,1 dl mandlar
1,1 dl hasselnötter
2,25 dl hackade dadlar
1 msk vatten
1 msk kakao
(cheesecake-lagret)
2,25 dl blötlagda cashewnötter
6 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
1,1 dl sirap
0,3 dl smält kokosolja
0,3 dl hasselnötskräm
Smält choklad och hasselnötter som topping

GÖR SÅHÄR: Mixa först alla ingredienser till basen i en matberedare och pressa ner i små (silikon) muffinsformar. Torka sedan de blötlagda cashewnötterna och mixa dem med resterande ingredienser för cheesecakelagret. Häll detta över degen i formarna och ställ i frysen några timmar. Toppa dem med smält choklad och mer hasselnötter för den bästa finishen Klarar sig några dagar i kylen och ett par veckor frysta.

45.00 kr
110.00 kr
Slut i lager
155.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *