RAW VEGAN CHEESECAKE

Nu är det väl dags för ett raw-recept igen va? Jaa det tycker vi allt! Denna gång får det bli en blåbärscheesecake med bland annat dadlar och cashewnötter. Blir ni sugna att testa?

Ingredienser:
(skalet)
150gr dadlar
25 gr havregryn
1 msk pressad citron
(fyllning)
180 gr blötlagda cashewnötter
3,4 dl kokosmjölk
3 msk smält kokosolja
75 gr lönnsirap
Juice från 1 pressad citron
(blåbärswirl)
50 gr blåbär
1 msk citronsaft
1 msk chiafrön
GÖR SÅHÄR: Mixa dadlar, havregryn och pressad citron i en matberedare tills det blir en degliknande konsistens. Pressa ner den i en rund bakform. Mixa ingredienserna till fyllningen till en slät massa som ni sedan häller över skalet. Mosa blåbären och blanda med citron och chiafrön och låt stå 10 min. ”Swirla” sedan ner det i fyllningen. Låt kakan stå i frysen runt 3h och ta ut den 15-20 min innan den ska ätas. Mums! Recept & bild: @esra.rakic.vegan

Slut i lager
39.00 kr
Browse Wishlist
143.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *