BLÅBÄRSCHEESECAKE CHIAPUDDING!

En frukost som blandar cheesecake och chiapudding! En twist på den klassiska chiapuddingen som ni alla säkert provat förr.

Recept & bild: @theplantifulchef

DU BEHÖVER:
(basen)
2,25 dl havregryn
1 tsk havregryn
2 tsk agave
(chiapudding)
0,8 dl chiafrön
2,25 dl växtbaserad mjölk
0,8 dl kokosyoghurt
(topping)
0,8 dl blåbär
Lite vatten
Blanda ingredienserna till basen så det blir en smulig massa, grädda i ugnen ca 20 min på 170 grader så den blir gyllene.
Blanda chiafrön och mjölk och låt stå några timmar och rör sedan ner yoghurten. Värm blåbär och vatten på låg värme så bären blir mosiga och som en sås. Lägg upp allt i lager i en burk eller glas och hugg in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *