MANDELSMÖRBOLLAR MED ENDAST 4 INGREDIENSER

Enkla recept med få ingredienser gillar vi! Dessa mandelsmörbollar verkar väldigt goda, som allt med mandelsmör, eller hur? 😉

Ingredienser som alltid under receptet!

Recept & bild: @simplyquinoa

INGREDIENSER:
2,25 dl mandelsmör
4 msk lönnsirap
2 msk kokosmjöl
ca 2 dl chokladbitar
GÖR SÅHÄR: Mixa samman mandelsmör och lönnsirap till det är helt blandat och en slät massa. Tillsätt då kokosmjölet och blanda tills mandelsmöret blivit tjockare och mer av en deg. Rulla 1 msk av degen till små bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ställ åt sidan och smält chokladen helt över ett vattenbad. Välj om du vill ha mycket choklad och täcka bollarna helt med den eller bara ringla lite över dem. Strö lite havsalt över bollarna när chokladen är på och ställ i kylen ca 1-2 h så chokladen stelnat. Sedan är det bara att avnjuta dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *