KOKOSRUTOR MED JORDNÖTSSMÖR & NYTTIG HALLONSYLT

Ni behöver ingen ugn för att göra dessa kokos- och jordnötssmörsrutor. Dessutom går det supersnabbt och de ser minst sagt väldigt goda ut 🙂

Recept & bild: @nourishingnicola

DU BEHÖVER:
(basen)
4,5 dl mandelmjöl
2,25 dl kokosflingor
1,1 dl jordnötssmör
1 tsk vanilj
0,8 dl agave
(hallonsylt)
2,25 dl frysta hallon
1-2 msk chiafrön
1 msk agave
GÖR SÅHÄR: Mixa ingredienserna till basen och tillför sirapen stegvis. Konsistensen ska bli kletig och inte smulig. Pressa ner den i en bakform. Gör sylten genom att mosa hallon och röra ner chiafrön. Låt stå ca 10 min för att bli tjockare och tillsätt sedan sirap. Häll detta över basen och låt allt stå i frysen en stund. Ringla över smält choklad och en klick jordnötssmör. Supergott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *