NYTTIGA RAWBARS MED HAMPAPROTEIN

Undvik den där blodsockersvackan på eftermiddagen med dessa nyttiga energibars! De stillar sötsuget och innehåller dessutom extra protein från hampaproteinpulver. Ni hittar flera av ingredienserna länkade precis här nedan 🙂

Recept & bild: @goodnessavenue

DU BEHÖVER:
1 riven morot
2,25 dl havregryn
6 hackade dadlar
3 msk hampaprotein
2 msk mandelsmör
3-4 msk vatten
Lite salt och kanel
GÖR SÅHÄR: blanda alla ingredienser med händerna, pressa ner i en form, ställ i kylen och skär sedan upp i bitar. Vill du ha frosting som på bilden så blanda lite kokossmör och kokosyoghurt och toppa allt med björnbär.

Slut i lager

Bra att ta som vegan

Hampaprotein, 400g

184.00 kr 156.00 kr
67.00 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *