EN SUPERFRUKOST MED CHIAFRÖN OCH BÄR!

Frukostfavoriten chiapudding går att variera i all oändlighet! Chiafrön har många hälsofördelar för dig, bland annat är de en rik källa till Omega3, innehåller mycket protein och mineraler och är även ett väldigt fiberrikt frö. Med det här receptet kombinerar du nyttigt och gott!

Ni hittar länkar till produkterna under receptet!

Recept & bild: @oatmeal_stories

 

SÅHÄR GÖR DU: Blötlägg 4 msk chiafrön i 2,25 dl kokosmjölk och 1 tsk agavesirap. Låt det stå ca 40 min. Under tiden gör du bärkompotten som består av 2.25 dl frysta bär, 1 msk agavesirap och en skvätt citron. Varva bärkompotten med chiapuddingen i fina glas och toppa dem med till exempel kokosflingor, hackad choklad och banan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *