RECEPT PÅ EN RIKTIG VITAMINBOOST – GRÖN MATCHA-SMOOTHIEBOWL!

Här är en riktig näringsboost! Smoothiebowl med matcha, frukt och grönt! Matcha är ett koncentrat av grönt te med alla dess nyttigheter, bland annat stor mängd aminosyror som verkar stressdämpande och ger ro. Ni kan givetvis köpa matchapulver hos oss! Direktlänk till det, och chiafrön som används till topping, hittas nedanför receptet, viking slots ilmaisket! Recept & bild: @nourishmybliss DU BEHÖVER: 1/2 tsk matchapulver 2 frysta bananer Juice från 1/2 lime 1 näve spenat 100 ml växtbaserad mjölk SÅHÄR GÖR DU: Mixa alla ingredienser tills det är en slät massa. Servera sedan i en skål med dina favorit-tillbehör! Här används bland annat skivad banan, chiafrön och passionsfrukt!
65.00 kr

LIVSMEDEL

Matcha 100g

249.00 kr
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *