BÄSTA HUDVÅRDEN I VINTER

BÄSTA HUDVÅRDEN I VINTER

Känns din hud livlös, torr och nästan grå? Du är inte den enda. Under de mörkaste vintermånaderna är vädret som allra hårdast. Den kalla luften är extrem torr och slitsam för huden. Men det finns en del knep för hur du kan få en mjuk och slät hy med lyster, även under denna kämpiga tid!

De flesta har problem med att huden blir yttorr på vintern. Med yttorr menas med att det blir som en torr och stram hinna i ansiktet. Felet många gör är att direkt gå på huden med en tjock fet kräm för att åtgärda problemet. Detta kommer inte att förbättra hudens kvalitet då krämen bara kommer att lägga sig som ett lager ovanpå den yttorra huden.

Så hur ska man göra då? Här kommer de bästa knepen för att optimera din hudvårdsrutin i vinter!

  1. Rengör: Börja alltid med att massera in en rengörande kräm i ansiktet med varmt vatten. Låt det ta en stund för att ge huden tid till att mjukas upp och få porerna att öppna sig. En bra rengöring att använda speciellt i vintertider är Rosenseriens Cleansing Cream. Detta är en mild men effektiv rengöringskräm som tar bort makeup, damm och löser upp döda hudceller. Denna kräm är ekologisk och innehåller naturliga, välgörande ingredienser för ren hälsosam hud. Krämen innehåller vårdande aloe vera, mjukgörande mandelolja, e-vitamin som tillför extra näring och väldoftande rosenolja aloe vera, mandelolja, e-vitamin och rosenolja.
  1. Skrubba: För att få in fukt i huden måste du skrubba bort den döda, nästan gråa, vintertorra huden. Coffee Scrub från Biso Coco är en lyxig, naturlig kaffeskrubb baserad på ekologisk kokosolja. Ekologiskt kaffe verkar uppiggande för huden, får igång blodcirkulationen, motverkar rynkor samt förhindrar tilltäppta porer. Kaffe innehåller naturlig syra vilket ger huden en lätt kemisk peeling. Har du en känslig hud så är det viktigt att inte skrubba för hårt första gången. Denna skrubb är ett måste i vinter! Kaffe i kombination med mandelolja samt e-vitamin och kokosolja kommer gör underverk för vilken vintertrött hud som helst.
  1. Återfukta: Nu är det dags att fuktbomba! Här krävs en ordentlig kräm som skyddar mot väder och vind. ”All You Need is Me” är en kräm som innehåller 100% naturliga ingredienser och 95% ekologiska ingredienser. Den är en kräm som även går utmärkt att använda till torra läppar. Krämen är helt fri från parabener, mineraloljor, färgämnen och annat onödigt. Bara bra grejer helt enkelt.
  1. Kapsla in fukten: För allra bästa resultat kan du gärna avsluta med en olja som kapslar in och bevarar fukten i huden. Rosenseriens Jojoba Oil är perfekt för detta. Den kallpressade oljan tillför huden extra fukt samtidigt som den effektivt kapslar in och bevarar huden naturliga fukt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *