CHOKLADKAKOR UTAN SOCKER, GLUTEN OCH LAKTOS!

Här kommer ett recept på nyttiga, men supergoda, chokladkakor. De är fria från både gluten, laktos och socker!

Ni hittar produktlänkar under receptet 🙂

Recept & bild: @shakeforshape

DU BEHÖVER (för ca 5-6 st):
1,5 banan
1,5 dl glutenfria havregryn
0,5 tsk vaniljpulver
1 msk kakao
1 msk jordnötssmör
3 msk vatten
1,5 msk linfrön

GÖR SÅHÄR: Sätt ugnen på 200°C. Blanda vatten och linfrön i en separat skål. Mosa sedan bananer, häll i havregryn, vaniljpulver, kakao och jordnötssmör och rör om ordentligt. Tillsätt därefter linfrön och vatten och blanda. Klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper och toppa eventuellt med lite kakaonibs. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna en stund och njut sedan av en lyxigt god frukost eller mellis!

-15%
110.00 kr 93.00 kr
-33%
Slut i lager
27.00 kr 18.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *