Vinn en ekologisk yogamatta!

Vinn en ekologisk yogamatta!

Nu kan ni vinna en sådan här superfin och ekologisk yogamatta från Grounded Factory som gör din yogastund extra lycklig! 

 • gjort av naturgummi & vegansk mocka.
 • Ekologisk
 • Passar perfekt till yoga i värme.

TÄVLINGSREGLER!
Det enda ni behöver göra är att kommentera under detta blogginlägg varför just ni ska vinna och även ange vilken av färgerna ni skulle vilja ha. (Vinnare presenteras om 1 vecka)

Lycka till!

46 tankar om “Vinn en ekologisk yogamatta!

 1. Sophia Dahlgren says:

  Hej! Jag har yogat i snart 8 år och lånar alltid matta på studio eller kör utan hemma. Jag tänker hela tiden att jag ska ta mig tiden att införskaffa en. Det är ju så enkelt, men det blir aldrig av. Såg denna chans och tänkte jag ger det ett försök, annars får jag väl ta saken i egna händer och beställa en snart. Det känns som att det verkligen är dags om jag ska yoga i ytterligare 8 år, eller förhoppningsvis en livstid.

  Botanical garden black är super fin!

  Bästa hälsningar, Sophia

 2. Caroline Berg says:

  Tränat yoga nu i nästan 3 år och älskar det verkligen. Har en dröm om att åka på en resa till ett yogaretreat och få träna varje dag i varm och underbart lugn miljö. Hade passat perfekt att ha med sig en sån här matta på den resa.
  Skulle vilja ha färgen Botanical garden black. Hoppas och håller tummarna på tur!

 3. Alexandra W. says:

  Jag skulle vilja vinna en yoga matta i färgen Botanical Garden Pink. Jag har tidigare gått ner 35 kilo i vikt och under det senaste året har jag gått upp ca 10 kg i vikt (mest pga stress som lett till att jag ätit dåligt och då också tränat dåligt för jag varit så trött), nu har jag börjat ta tag i livet igen och börjat med värmeyoga som jag gillar väldigt mycket. Denna matta skulle passa perfekt att få en extra boost att ta sig till yogasalen.

 4. Tea says:

  Jag skulle vilja vinna denna så jag hade kunnat ge den till mitt allt vilket är min finaste mamma. Hon har en skada i sina ben vilket gör att hon inte kan göra all sorts ”träning” därför hade detta varit perfekt för henne och för mig att vinna denna yoga mattan då vi planerat att börja med yoga.

 5. Helena Lindgren says:

  Jag har precis börjat med yoga för att släppa all stress och oro inom mig. Högst på min önskelista står en yogamatta. Den rosa önskar jag mig

 6. Lovisa Mattisson says:

  HEJ!
  Jag ska vinna för jag vill verkligen komma igång med att yoga och en snygg matta i bra kvalitetför skulle verkligen motivera mig att börja!
  färg: Marble Black

  mvh
  Lovisa

 7. Li says:

  Jag vill vinna för att jag håller på att kämpa mig ut ur en jobbig tid och behöver något nytt att trampa ifrån på. Jag har burit en ocean inom mig och tids nog kom den ikapp mig och lämnade mig golvad. Jag behöver en yogamatta att läka på. Att bara vila på, ligga på och andas mig igenom alla dessa känslor och tankar som kommit ifatt mig tills dess att jag är redo för mer fysisk, flödande, pulserande yoga igen. Jag önskar mig den nedersta gröna med bladen!

 8. Elin says:

  Har yogat en hel del under hösten och så skönt det är när jag väl är igång! Varför började jag inte tidigare? Dock sjunger min matta på sista versen så en ny, snygg hade varit en trevlig julklapp och motivation så att jag fortsätter även till våren.

 9. Hedvig Christiansson says:

  Jag behöver yogan för att det gör mig gott och får mig att må bra och en fin matta hade varit så underbart.
  Vilken som helst av dem skulle göra mig jätteglad, men tycker bäst om Garden pink eller Marble Black

 10. Anna says:

  Är 25 år frisk och sund tjej som alltid tränat och älskar att må bra och röra på mig. Skadade ryggen illa för några månader sen och fick upp ögonen för yogan som hjälper mig otroligt väl med detta. Vad skulle inte vara roligare än stunder på en fin matta också?

 11. Emma says:

  Jag har letat efter en yogamatta utan PVC och denna som till och med är ekologisk och vegansk är verkligen över förväntan. Jag skulle bli så glad om jag vann en i färgen Palm Spring Green!

 12. Marlene says:

  Jag skulle vilja vinna en Yogamatta Marble Black att ha med mig på nybörjarkursen jag precis påbörjat.
  Kan man inte vara bäst (jag är den enda som inte yogat innan i gruppen) kan man iallafall ha snyggast matta 😉

 13. Johanna Nilsson says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den nedre härligt somriga yogamattan. Mönstret piggar upp så i höstmörkret 🙂

 14. Julia G. says:

  Jag skulle bli världens lyckligaste(!) om jag vann en av era vackra yogamattor då min sambo lyckats tappa bort min när han varit ute på äventyr. I dagsläget när jag praktiserar yoga eller stretchar använder jag en temporär lösning med handduk som skydd för knäna och kallt golv. Den vita mattan med mycket grönt vore perfekt för att hitta rätt sinnesstämning och fantisera att man yogar i fjärran och tropiska platser!

 15. Julia G. says:

  Jag skulle bli världens lyckligaste(!) om jag vann en av era vackra yogamattor då min sambo lyckats tappa bort min när han varit ute på äventyr. I dagsläget när jag praktiserar yoga använder jag en temporär lösning med handduk som skydd för knäna och kallt golv. Den vita mattan med mycket grönt vore perfekt för att hitta rätt sinnesstämning och fantisera att man yogar i fjärran och tropiska platser!

 16. Hanna says:

  Hej!

  Jag försöker alltid att leva ett hälsosamt liv, men jag har insett att jag stressar för mycket. Jag laddade för ett tag sedan ned appen Yogobe och har provat några pass. Jag tycker att det verkar passa mig bra, då det finns så många olika varianter att köra utefter ditt humör och hur du mår för dagen. Att vinna en sådan fin yogamatta skulle verkligen bli en skjuts på vägen!! Och då har jag ju verkligen en anledning att fortsätta 😉 Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha den rosa färgen.

  Puss och kram

 17. Alicia says:

  Hej! Anledningen till att jag skulle vilja vinna är att jag länge har funderat på att börja yoga och jag tror att äga en yogamatta kan vara en bra början till detta 😉 Jag tycker även det är väldigt kul att träna styrka med “vanliga” övningar så jag hade även använt yogamattan till det <3

 18. Alicia says:

  Glömde skriva vilken av färgerna jag tycker är finast, men det är nog palm spring green isåfall då jag tycker palmer är väldigt fina. 🙂

 19. Jenny Andersson says:

  Vinner jag skulle jag få tummen ur & dra mig till gymmet med en sådan fin vit matta. Dags att bli kvitt tungpressandet & börja slappna av?

 20. Sandra says:

  Hej,

  Jag hittade yogan under en väldigt tuff tid i livet och nästan yogan hjälpte mig att vända mitt perspektiv. Efter det har jag fortsatt med yogan och utövar det så ofta jag bara kan mellan allt plugg.Yogamattan är verkligen min räddningsflotte i vardagen.

  Skulle bli superlycklig om jag vann den undre yogamattan

 21. Alexandra Wernersson says:

  Hej, jag skulle gärna vilja vinna den rosa mattan för har nyligen börjat med yoga och har svårt att göra vissa sittande övningar eftersom min svanskota är lägre än andra människors får jag ofta ont eftersom jag inte har någon matta. Brukar även handla mina vegantillskott av er ich tycker de är toppen!

 22. Marianne says:

  Jag upptäckte yoga för ungefär tre år sedan, men på senaste har jag tappat kontakten på grund av min hektiska vardag, när jag egentligen är som mest i behov av utövningen. Jag vill vinna den underbart söta rosa yogamattan för att få en extra motiverande push att ställa mig på mattan 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

 23. Julia says:

  Jag skulle vilja vinna den gröna mattan då jag älskar att rulla ut yogamattan efter en lång dag. Yoga och meditation är min bästa medicin för både kropp & knopp. Det ger mig ro i kroppen och motverkar smärta från min skolios. Skulle jag ha en så fin matta som denna tror jag även att jag lättare skulle resa på mig de stunder då motivationen tvinar. Har kikat på den många gånger men studentkontot har ännu inte tillåtit mig att klicka hem en. Älskar dessutom att de är ekologiska! Tack Grounded Factory!

 24. Victoria says:

  Jag har nyligen blivit yogafrälst och älskar att yogan fått mig må så bra. Hade varit kul att få slänga ut min 10 år gamla matta mot en ny, gärna en rosa med stora blad.

 25. Joline Bäcker says:

  Den gröna Palm Springs mattan får en att drömma sig bort till varmare breddgrader. Att få kolla ned på palmblad medan man sträcker ut sig är perfekt motivation för mörka och frusna yoga-morgnar.

 26. Liv Almroth says:

  Jag vill jättegärna vinna för att jag verkligen behöver en yogamatta. Har yogat i snart tre år, ändå har jag inte skaffat någon. Vet inte riktigt vad man ska gå efter eller vilka mattor som är bäst. Dessutom har jag inte råd att köpa en egen matta, eftersom jag bara är 14 år. Skulle bli superglad om jag fick någon av dessa två eftersom de är så sjukt fina!

 27. Liv Almroth says:

  Jag vill jättegärna vinna för att jag verkligen behöver en yogamatta. Har yogat i snart tre år, ändå har jag inte skaffat någon. Vet inte riktigt vad man ska gå efter eller vilka mattor som är bäst. Dessutom har jag inte råd att köpa en egen matta, eftersom jag bara är 14 år. Skulle bli superglad om jag fick någon av dessa två eftersom de är så sjukt fina! Speciellt den rosa:)

 28. Frida Malmkvist says:

  Hej! Jag har precis kommit igång med yogan och älskar det! Jag vill göra yogan till en regelbunden rutin. När jag kommit en bit på vägen så skulle det vara kul att ta bilder på lite coola positioner OCH hur snygg vore inte denna matta till det? Samtidigt ger denna matta en extra inspirerande känsla av att gu upp på morgonen och köra ett litet pass.
  Kram Frida

 29. Linnea says:

  Åh, skulle så gärna vilja vinna en yogamatta från Grounded Factory. Min lillebror har råkat ta sönder den jag använt hittills och jag vet liksom inte riktigt hur jag ska klara mig utan en?! Båda färgerna var superfina, så jag hade blivit lika glad oavsett vilken av dem jag vann. Kram!

 30. Therese says:

  Deras mattor är helt fantastiskt fina! Jag skulle vilja vinna så jag kan ge bort den till min mamma som precis börjat yoga 🙂 Om man får välja av dom två på bilden så skulle jag vilja vinna den undre, annars skulle jag gärna vinna den övre fast i svart 🙂

 31. Matilda says:

  Ååh! En sån där fin yogamatta vill jag verkligen vinna! Jag har nyligen tagit in yogan i mitt liv och de fredagar då jag får en timmas träning och avslappning för både kropp och själ har gjort under för stressen som kommer med lärarstudentvardag! Med en sån här fin yogamatta hade jag kunnat yoga oftare, även hemma och bli en ännu mer harmonisk människa!
  Gillar den rosa mattan, nr 1 bäst.

 32. Amelia K says:

  Förlåt, jag trodde bara att man skulle skriva vilken färg man ville ha om man vann men man skulle ju också skriva varför man ska vinna. Och varför just jag ska vinna är för att jag yogar nästan varje dag och älskar att yoga. Och med en sådan där fin yogamatta är ju det mycket roligare! Vem vill inte ha en yogamatta med världens finaste mönster på? Kanske den som inte yogar, haha. Men som sagt så vill jag ha den rosa med palmblad på. Hade varit så kul ifall jag vann!<3

 33. Victoria says:

  Jag behöver just nu en liten morot till mina yogastunder och vad passar inte bättre än en urläcker yogamatta? Med en sådan här snygg yogamatta kan man inte annat än längta till att yoga! Den rosa är riktigt fin ?

 34. Emely says:

  Wow, vilken underbar tävling ni anordnar!! jag chansar på att ni inte hunnit välja vinnare än 🙂
  Motivering: Nu ska jag bege mig ut i vida världen & önskar ta med en yoga matta på färden. Yoga retreats i Aruba, Equador, Italien- ja det återstår att se. Men en sak är säker- den rosa mattan får mig att le.
  Ha det så gott!!

 35. Lova Molin says:

  Jag skulle vilja vinna Garden Pink. Anledningen till att ni bör låta mig vinna en yogamatta är att den verkligen skulle ge mig extra boost i min yogapraktik, har hittat yogan i samband med att jag jobbat lite föör mycket utan att ha en bra metod för återhämtning. Genom yogan har jag nu hittat en metod som fungerar för mig för att återhämta mig. Denna yogamatta skulle verkligen komma till god användning för mig både hemma och på klassen och ge extra glädje på mina pass med dess härliga design.

 36. Jenny Eriksson says:

  Behöver motivation i höstmörkret att komma igång med mitt yogaprogram igen, gillade motivet på palm spring green. Fick mig att tänka på avkoppling, värme och semester.

 37. Jennica says:

  Jag har precis kommit igång ordenligt med min yoga, och skulle därför vilja belöna mig med finare matta hemma. Det vore ju fantastiskt att vinna en som present <3 En rosa, "såklart" 🙂

 38. Josefine_Sandelius says:

  Tänk att en rosa matta få vinna.
  Skulle med så mycket träning hinna.
  Motivationen skulle vara på topp.
  Skulle få en super stark kropp.
  En matta som både är vegansk och ekologisk,
  ingenting kan bli mer logiskt.

  Bästa Hälsningar
  Josefine

 39. Jenny says:

  Jag behöver en sådan snygg yogamatta som kan pryda golvet hemma dag som natt, för att påminna mig om att ge kroppen extra kärlek i form av rörelser vid varje tillfälle som ges. Min gravida otympliga kropp med diverse skavanker skulle jubla om jag vann. Jag längtar till att ägna massor av stunder på golvet!
  Alla är så fina, överraska gärna med färg:)

 40. Lisa says:

  Hej Ida!! Jag är en tjej som gillar att träna! Bor i en liten stad med små tillgångar till gym som jag Tyvär inte har tillgång att gå till just nu så jag vill ha lite bättre hemmagym! Har alltid letat efter bra träningsalterativ o därför blir man så glad när man ser att det finns bra tillverkade saker som en yogamatta! Har Tyvär inte råd med den och samlar till en annan sak just nu så skulle ta lång tid innan jag skulle kunna köpa den så jag är med och rävlar om denna yogamatta som e rosa med blad på! Skulle va kul o vinna o få en snygg yogamatta som också e gjorda på bra saker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *