Recepet på en uppiggande Acai Bowl


Bild är tagen av vår kund @wickanahlin

Missa inte att vi denna veckan har 15% rabatt på Acai, Acerola och Guarana HÄR. Nedan hittar ni recept på en härlig Acai Bowl som är bostad med acerola och guarana. Acerola tillför extra C-vitamin som stärker immunförsvaret och gurana är väldigt uppiggande och perfekt att ha i smoothien på morgonen eller innan träning. Gör du Acai bowl på kvällen så skippa guarana då den uppiggande effekten kan hålla i sig ett tag.

.

RECEPT ACAI BOWL
Ingredienser:
1-2 bananer (Jag brukar ta 1 vanlig och 1 fryst)
1 msk Acaipulver
1 tsk Acerolapulver
1 krm guaranapulver
2 dl frysta blåbär

Gör så här: Mixa ihop allt med en liten liten skvätt valfri växtbaserad mjölk. Man kan få kämpa lite men ge inte upp. Använder man fryst banan blir det jobbigare men det kommer bli krämigare. Toppa din Acaibowl med frön, nötsmör, granola och färska frukter och bär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *