Recept på glutenfri vegansk granola

granola-musli-vegan-hclf-glutenfrigranola-recept-vegan-musli-glutefrigranola-vegan-glutenfri-musli-recept

Här kommer ett recept på en glutenfri, vegansk granola som är superlätt att göra. I det här receptet har vi använt den fantastiskt goda Yoconsirapen från Mother Earth. Det är en nyttigare variant av sötning. Superbra att baka med eller använda som sötning på gröt eller i smoothies.

Ingredienser: 
– 3 dl glutenfria havregryn
– 3 dl rispuffar
– 0,75 msk kanel
– 1 dl osötat äppelmos
– 1,5 dl pumpafrön
– 1 msk Yaconsirap
– Mullbär

Gör så här: Blanda alla ingredienserna i en bunke och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Se till att platta till det nästan lite som en kaka. In i ugnen på 175 grader i ca 10 min. Ta ut det och bryt loss till mindre bitar med en stekspade eller sked. Låt svalna och förvara i en burk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *