Nyhet – Lactovitalis PRO

Lactovitalis PRO

 

Holistic_LactoVitalis_pro_welloteket

Vi kan nu stolt presenter att vi tagit in Holistics nya LactoVitalis Pro, ett kosttillskott som innehåller minst 6,5 miljarder mjölksyrabakterier från hela 12 olika bakteriestammar. Tåliga bakteriestammar har valts ut och genom en patenterad teknologi gett bakterierna ett skyddande hölje som stärker deras cellmembran. Detta gör att cirka 90 % av de goda bakterierna överlever den tuffa resan ner till tarmen.

LactoVitalis Pro är synbiotika vilket innebär att produkten innehåller både goda mjölksyrabakterier samt nyttiga fibrer (mat för bakterierna). Varje individuell kapsel förser magen med minst 6,5 miljarder goda mjölksyrabakterier från 12 olika stammar, inklusive den välstuderade Lactobacillus rhamnosus GG.

Produkten innehåller även vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion, vitamin B2 som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor samt FOS (fruktooligosackarider), fibrer som ger näring till bakterierna. Förpackningen är speciellt anpassad för att skydda bakterierna mot fukt genom den unika konstruktionen Activ Vial™, vilket ökar kvalitén och hållbarheten på produkten.

Så har du en mage i obalans så är det här ett bra tillskott att testa. Vi har även lagt till den här fantastiska produkten i vårt populära magpaket.

Rea!

MAGE & TARM

HAPPY STOMACH

759.00 kr 683.00 kr
259.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *