Recept på choklad chiapudding

 

Här kommer ett magiskt recept på en choklad chiapudding. Vi har nu fått in kakaopulver och kakaonibs från Mother Earth som är av högsta kvalité! Båda är ekologiska och kakaopulvret är kallpressat och helt raw, så glöm inte kolla in det.

CHOKLAD CHIAPUDDING

(2 portioner)
• 1/2 dl chiafrön
• 1/2dl raw kakaopulver Mother Earth
• 1/2tsk vaniljpulver
• 1 tsk kokossocker (eller annan sötning)
• 4dl mandelmjölk

Gör så här: Ta fram en burk som har ett omslutande lock och blanda de torra ingredienserna i den. Häll på mandelmjölken och slut locket. Skaka burken ett par gånger så allt blandar sig ordentligt. Ställ sedan in burken i kylen och efter 5-6 timmar så är puddingen klar att avnjutas! Innan det är dags att äta den skaka burken ordentligt ett par gånger så allt blandar sig och det inte blir några klumpar av chiafrö i botten. Ta hjälp av en gaffel i värsta fall!

65.00 kr

Superfood Kampanj

Kakaonibs ekologisk 150g

66.00 kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *